<h2>Δερμοκαλλυντικά</h2><p>Κρέμες ενυδάτωσης (λιπαρής-μικτής επιδερμίδας), κρέμες αντιρυτιδικές & συσφιγκτικές, κρέμες ματιών αντιγηραντικές, κρέμες ημέρας ολιστικής, κρέμες για ξηρές-κανονικές. Καθαρισμός προσώπου & σώματος διαλύματα καθαρισμού, αφρούς καθαρισμού, αφρώδες καθαρισ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xain-zan.gr/more.php?l=el&id=3863' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φυσικά καλλυντικά</h2><p>Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε διάφορες χρονικές στιγμές. Τα βιομηχανικά καλλυντικά απευθύνονται σε έναν «μέσο όρο» δέρματος, που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Τα εξατομικευμένα καλλυντικά που θα </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xain-zan.gr/more.php?l=el&id=3863' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συμπληρώματα διατροφής</h2><p>Το σκεπτικό για τα συμπληρώματα διατροφής είναι να παρέχουν θρεπτικά συστατικά, τα οποία μπορεί να μην προσλαμβάνονται σε επαρκείς ποσότητες. Τα διατροφικά συμπληρώματα μπορεί να είναι βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, αμινοξέα, λιπαρά οξέα ή και άλλες ουσίε</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xain-zan.gr/more.php?l=el&id=3868' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Βρεφονηπιακά είδη</h2><p>Προϊόντα για την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, προϊόντα για την περιποίηση του στήθους και των θηλών, επιθέματα στήθους, δίσκοι στήθους, κοχύλια στήθους, θήλαστρα, ρύγχη, μπιμπερό, μπιμπερό εκπαίδευσης, μπουκάλια-σακούλες διατήρησης γάλακτος, στεγνωτήρες,</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xain-zan.gr/more.php?l=el&id=3869' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Φυσικά καλλυντικά
Γιατί να διαλέξω εξατομικευμένα καλλυντικά;
Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε διάφορες χρονικές στιγμές. Τα βιομηχανικά καλλυντικά απευθύνονται σε έναν «μέσο όρο» δέρματος, που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Τα εξατομικευμένα καλλυντικά που θα παρασκευάσουμε ειδικά για εσάς θα καλύψουν ευεργετικά τις μοναδικές ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.
 
Γιατί να διαλέξω φρέσκα καλλυντικά;
Τα φυσικά καλλυντικά, δηλαδή τα καλλυντικά που δεν περιέχουν συνθετικές πρώτες ύλες, έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Το ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο είναι "αν τα φυσικά καλλυντικά είναι εξίσου δραστικά και αποτελεσματικά με τα συνθετικά". Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα λοιπόν είναι αρνητική διότι τα φρέσκα, φυσικά καλλυντικά είναι πολύ πιο δραστικά από τα συνθετικά γιατί είναι απόλυτα συμβατά με τα κύτταρα μας πράγμα που σημαίνει πως διεισδύουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, δρουν άμεσα και δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό μας!
 
Τα φυσικά καλλυντικά που θα παρασκευάσουμε ειδικά για εσάς και μόνο για εσάς με την λήψη της παραγγελίας σας:
 
 • Έχουν μόνο φυσικά συντηρητικά και ημερομηνία λήξης πράγμα που τα καθιστά πάντα φρέσκα, ενώ τα θρεπτικά τους στοιχεία παραμένουν πλούσια και αναλλοίωτα.
 • Κάποια χημικά συντηρητικά συνδέονται με περιπτώσεις καρκίνου.
 • Έχουν μόνο φυσικές χρωστικές ουσίες όπως το Alakanet root oil (ρίζα με χρώμα κόκκινο ρουμπινί), Annatto (καρπός δέντρου με χρώμα κίτρινο πορτοκαλί), παντζάρι, σπιρουλίνα (πράσινο κυπαρισσί ), μπλε χαμομήλι (τουρκουάζ). Αυτές οι ουσίες ταυτόχρονα προσφέρουν τροφή στην επιδερμίδα εκτός από το ωραίο χρώμα που δίνουν στο καλλυντικό. 
 • Οι συνθετικές χρωστικές ουσίες απλά χρωματίζουν τα καλλυντικά και επιβαρύνουν τον οργανισμό μας με συνθετικά στοιχεία.
 • Είναι απόλυτα συμβατά προς τον οργανισμό μας και έχουν την φυσική ιδιότητα να διεισδύουν αμέσως στα κύτταρα με την κυκλοφορία του αίματος και να αναδομούν το δέρμα σε βάθος. 
 • Τα συνθετικά καλλυντικά για να πετύχουν την διείσδυση στην επιδερμίδα χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που λέγονται ενισχυτές διαπερατότητας οι οποίες διαταράσσουν την φυσική μεμβράνη προστασίας την επιδερμίδας και την κάνουν ευαίσθητη και ευπαθή.
 • Έχουν μόνο φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες ικανούς να θεραπεύσουν ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα όπως το λάδι από Ελέα, αβοκάντο , καλέντουλα , αλόη , τριανταφυλλιά, φουντούκια, αμύγδαλα κ.α
 • Τα συνθετικά καλλυντικά λόγω κόστους χρησιμοποιούν ενυδατικούς παράγοντες από υποπροϊόντα του πετρελαίου (βαζελίνη, παραφίνη) τα οποία καθυστερούν την ανανέωση των κυττάρων και επιφέρουν πρόωρη γήρανση.
 • Έχουν μόνο αρώματα της φύσης, πολύτιμα αιθέρια έλαια, τα οποία έχουν ταυτόχρονα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. 
 • Η μακροχρόνια χρήση συνθετικών αρωμάτων μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο κεντρικό νευρικό σύστημα και συμπτώματα όπως: αναστάτωση, αναφυλαξία, νευρικότητα, άσθμα, βρογχίτιδα, βήχα, κατάθλιψη, δυσκολία στην αναπνοή, ζαλάδες, κόπωση, πονοκέφαλος κ.α.